Dům Evky a Jozefa  

Manželé Eva a Jozef se rozhodli předělat starý dům a požádali nás o pomoc s jeho dispozicí. Jejich původní představa byla zachovat stávající 3 místností - kuchyň, obývací pokoj a ložnice. Tato varianta se však zdála nepraktická a pokoje celkově působily stísněně. Není to praktické umístit ložnici u kuchyně, kdy obývací pokoj by byl nejen od ruky, ale také paní domu by nemohla komunikovat s návštěvou či dětmi po dobu přípavy pokrmů. Podívejte se, jak jsem nakonec dispozici domu změnila ...
Co uvedli o návrhu Jozef a Evka:

Ahoj Šárko, 

 

dakujeme za obrazky aj za vycerpavajuci sprievodny mail, tvoje navrhy uz vsechny realizujeme.

Jozef a Eva

Prohlédněte si 2D a 3D snímky staré i nové dispozice:
Původní dispozice
Původní dispozice

Vstup do ložnice z kuchyně je docela nepraktický, jednak by se do ložnice dostávaly výpary z jídel, obsluha pokrmů do obývacího pokoje je nepraktická přes chodbu, tedy je to z kuchyně docela daleko a přes dvoje dveře. S vícero talíři v ruce by se šlo nepohodlně. Malá šatna prostor ložnice neprakticky zmenšuje. V Kuchyni není vhodné místo pro umístění stolu pro čtyři osoby. Při sezení by se cítili nepohodlně, jelikož by židlemi zasahovali do dveří u vstupu i u spižírny...

press to zoom
Nová dispozice
Nová dispozice

Připravili jsme "ideální návrh", který vychází z našich dlouloteých zkušeností a vědomostí. Jde tedy hlavně o návrh, který může posloužit k orientaci, jakou dispozici spodního patra zvolit. Manželé se můžou rozhodnout mezi jejich starou a novou dispozicí nebo kombinovat možnosti staré a nové.

press to zoom

press to zoom
Původní dispozice
Původní dispozice

Vstup do ložnice z kuchyně je docela nepraktický, jednak by se do ložnice dostávaly výpary z jídel, obsluha pokrmů do obývacího pokoje je nepraktická přes chodbu, tedy je to z kuchyně docela daleko a přes dvoje dveře. S vícero talíři v ruce by se šlo nepohodlně. Malá šatna prostor ložnice neprakticky zmenšuje. V Kuchyni není vhodné místo pro umístění stolu pro čtyři osoby. Při sezení by se cítili nepohodlně, jelikož by židlemi zasahovali do dveří u vstupu i u spižírny...

press to zoom
1/43

PŘEJDI NA DALŠÍ PROJEKTY A NÁVRHY INTERIÉRŮ

Dům Evy a Pepy
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1