PROMĚNA MALÉHO BYTU

S BALKÓNEM

Byt se nachází ve Švédském Göteborgu a byl proměněn, jak jinak než

ve stylu švédského interiérového designu. Designér využívá bílou barvu

na nábytku, jak v kuchyni tak i v ložnici a taky na všech stěnách proto, aby dosáhl  čistého a světlého pocitu. Přičemž  ale nezapomíná, že prostor musí být funkční jak pro rodinu,  tak pro setkání s přáteli. Podlaha, která přechází z místnosti do místnosti vytváří jednolitýa otevřený pocit. Malé lehce vinuté schodiště, které vede do druhého patra je na vnější straně bez zábradlí

a na vnitřní straně je lemováno cihlovou zdí, která dává celému prostoru trochu rustikální styl. Díky tomu, že nebylo na jedné straně zábradlí použito, tak architekt vytvořil dole vzdušný a opticky otevřený prostor. Skleněná stěna s výhledem na spodní patro také přispívá k pocitu otevřenosti  a vzdušnosti prostoru. Na patře je pěkný, prostorný obývací pokoj s dominantní dřevěnou, tmavě hnědou, podlahou. V létě si majitelé zvětší prostor pokoje o venkovní plochu z balkónu. Kuchyně nabízí dostatek pracovního prostoru. Koupelna je jednoduchá, bílá a navazuje na skandinávský styl, který je uplatněn v celém bytě. 

REKLAMA

DALŠÍ ČLÁNKY

KOMERČNÍ SDĚLENÍ