top of page

Střípky z vánočního domu


Zdravím Vás v novém roce.

Dneska je poslední den vánočních prázdnin a já už pár dní, co jsme tu měli rodinu, nedělám nic jiného, než se povaluji. Ještě, že zítra už zase budeme muset fungovat v jiném režimu, jinak bych tady pěkně vykynula. No jasně, že jsem dělala takovou nutnou každodenní činnost, jako např. ráno ustelu postele, pokud už není co jíst, tak uvařím, nastrkám nádobí do myčky nebo něco vyperu, anebo zametu chodbu, hlavně u krbu, kde je nepořádek ze dřeva a z popele, nebo zametu taky verandu, hrozně se tam nosí zvenku.


Jenomže mám v hlavě tolik nápadů, co bych chtěla udělat, ale nejde mi to. Chtěla bych si přečíst knížky, které jsem si v průběhu léta a podzimu koupila o zahradě. Mám načtené pouze ty kapitoly, které mně v té době zajímaly.


Nebo už delší dobu si plánuji ušít nové polštáře na gauč, protože ty dva co tam mám se brzy stářím rozpadnou. To nemluvím o tom, že si potřebuji na šicím stroji spravit pár věcí.


Ale ta moje líná hmota stále není svolná něco z toho udělat. Tak si říkám: "Ale vždyť jo, furt něco děláš, tak proč by jsi nemohla trochu lenošit?"

Takže Vám posílám alespoň několik fotek z letošních Vánoc. Každým rokem si ráda udělám výzdobu, tak se podívejte, jak to u nás doma vypadalo.

Kupujeme si vždy živé stromečky, tohle je kanadská jedle. Každým rokem je ten vánoční strom jiný.


Mám ráda tradiční ozdoby, slaměnky dřevěné figurky a kombinaci červené s bílou nebo stříbrnou.


Na gauči jsou vidět ty dva polštáře, které budu muset brzy řešit. Jsou to ty s těmi barevnými pruhy, koupila jsem si je před dvaceti lety.


Vánoční osvětlení je pro mně ze všeho nejdůležitější. Vytvoří totiž tu správnou vánočně slavnostní náladu. Tak se podívejte, kde já všude s těmi světly svítím. No nejsem já prdlá? Radek mi říká, že jsem jak světluška...









Zkusíte uhodnout, kde všude jsem ta různá vánoční světýlka rozvěsila?


Máte pravdu! Mám je po celé chalupě: v kuchyni, obýváku, ložnici i pokojíčku a dokonce je mám taky ve staré chodbě a koupelně.


Pokud se vám líbí moje nápady na vánoční výzdobu připojte se k nám, tvůrcům a designérům vlastního bydlení a inspirujte se nadšením při proměnách našich domovů a sdílejte s námi vaši motivaci a vášeň pro tvoření vašeho bydlení.


Užijte si začátek nového roku a mějte se hezky.

Vaše Šárka, co hajá a nemaká.

93 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
FB inzeráty 2.png
Facebook-NukNuk.jpg

NukNuk Ateliér

Tento blog je místo, kde si můžete kromě článků autorky projektu NukNuk Ateliér Šárky Grycové přečíst i její příběhy a najdete tady náměty k motivaci, porci inspirace i nakopnutí do toho, abyste konečně začali tvořit váš vysněný domov. Stáhněte si některý z účinných taháků, abyste se naučili, jak proměnit váš sen o krásném domově do reality a bydleli božsky. Více o tvoření bydlení se Šárkou tady >>

Šárka je autorkou projektu Nuknuk Ateliér a inspiruje lidi, jak si mohou snadno a chytře přetvořit vlastní bydlení. Učí je, jak využívat potenciál vlastní kreativity, aby se mohli vydávat za svými sny a renovovat a přetvářet jejich domovy snadno, chytře a ekonomicky. Více o Šárce najdete tady >>

POJĎTE BYDLET BOŽSKY A MĚJTE RADOST Z VAŠEHO DOMOVA

Buďme ve spojení na sociálních sítích!

Staňte se fanouškem stránky na Facebooku NukNukAtelier - klikněte na "TO SE MI LÍBÍ"

Sledujte příspěvky stránky na Instagramu nuk.nukateliér - klikněte na "SLEDOVAT"

Inspirujete se příspěvky, sledujte je, komentujte, buďte se mnou ve spojení. :-)

 Tvorbou na chalupě jsem si nejenže splnila můj sen, ale díky vášni pro udržitelný design tady vytvářím osobitý a originální domov.

Nebojte se a vytvořte si taky prostor domova, ve kterém si budete plnit vaše sny.

Bude mi ctí vás na cestě za nimi provázet.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
DSC01286.jpg

Šárka

Autorka projektu, renovátorka chalupy a máma skvělého syna :-)

Sledujte můj Instagram:

bottom of page